BRF-PAKETET
Speciellt anpassat för er som har BRF. Enkelt, billigt och smidigt att komma igång!
Läs mer
Hemsida - Enkel
Presentationssida. För er som vill hålla det enkelt.
Skicka förfrågan
Hemsida - Avancerad
För er med högre krav. Helt ny hemsida från grunden.
Skicka förfrågan
Föregående bild
Nästa bild

Nyheter

Vi har nu uppdaterat [sänkt] priserna och utökat tjänsteutbudet!

En betydligt lägre ingångskostnad ska göra att fler företag ska känna att det är värt att anlita oss. Vi skräddarsyr självklart tjänsten efter era behov och vi har på senare tid märkt en uppskattning hos de kunder som fått en lägre ingångskostnad för enklare uppdrag för att sedan betala extra för löpande service och support istället.

Vårt mål är alltid att kunden ska bli så självständig som möjligt när det gäller drift och uppdatering av sin hemsida – men vi förstår också att intresset inte alltid finns där.

18 500 kr -> 12 500 kr
Priset för en hemsida sänks alltså med -32% och ger fler möjlighet att nyttja våra tjänster.

Vi har även fått förfrågan om att ta fram ett delbetalnings-alternativ men där är vi ännu inte.

I tillägg till detta har vi därför bestämt att bunta ihop säkerhet och design i en obligatorisk månadsavgift om 99 kr/mån. Anledningen till detta är främst för att täcka de omkostnader som tillkommer i form av licenser som vi betalar varje år för att er hemsida ska se ut som den gör, kunna vara användarvänlig för Er och så säker som möjligt.

För den som vill ha det lilla extra finns det ett servicepaket som, för +80 kr, inkluderar uppdatering varje månad och fri supporttid varje månad. Mer om detta kan ni läsa i vår prislista.

Sist men inte minst har vi utökat med en ny tjänst riktat mot BRF:er. Här fokuserar vi på enkelhet och pris. Mer om detta finns också att läsa i vår prislista.

Allt gott,
Wissam M.
Partner

Prislista

Här har vi samlat priser för hemsidor och förklaringar på de olika begreppen. Upplägget ser ut som sådant att man har en ingångskostnad för utveckling och framtagning av design för att sedan välja mellan två olika månadspaket. Man betalar antingen 99 kr i månaden för att hemsidan skall hålla sig uppdaterad och säker eller 179 kr i månaden om man vill ha extra support och en hjälpande hand längs vägen.

Startkostnad – Utveckling och design
Här tar man betalt för tid och kompetens. Det är en hemsida vars design ska vara aktuell i minst 5 år framöver. Även speciella funktioner så som kontaktformulär, bokningssystem eller webbshop kan kosta mycket att integrera på en hemsida.

Baspaketet: 99 SEK/mån. Detta baspaket inkluderar licenser för design och säkerhetsappar för att hålla sidan igång och skyddad mot hackers. Detta ger dig ett enkelt verktyg för att själv kunna uppdatera information på hemsidan utan att behöva ta hjälp. Frihet helt enkelt!

Det lilla extra: 179 SEK/mån. Som tidigare paket ingår licenser och säkerhet.
Utöver detta ingår även:
+ Månadsvis uppdatering av plugins
+ Månadsvis hälsokontroll av hemsidan
+ Månadsrapport/analys
+ Supporttid en gång i månaden ~20 min